Andre tjenester

Selskapet ble etablert i Colombo på Sri Lanka i 2010, og tilbyr regnskapstjenester til meget gunstige priser. Selskapet har kunder i Norge og ellers i verden. Det leverer sine tjenester direkte til kunder som regnskapsbyråer, større selskaper som har behov for å leie egen Controller, regnskapsførere, firmaer som har behov for digitalisering av sine dokumenter osv. ProAccount Lanka arbeider direkte mot kundens systemer, så lenge dette er web-/skybasert. Ingen data flyttes eller sendes til Sri Lanka.

Eierne bak Exacta AS så tidlig behovet for kostnadseffektivisering gjennom digitalisering av fakturering og bilagsregistrering. Derfor startet vi utviklingen av webbaserte systemer allerede i 2006. Samtidig innså vi at det fremdeles er noe tid frem til vi kan overlate hele bilags- og dokumentkontrollen til selvtenkende roboter.

Selv etter robotenes inntog vil det være behov for menneskelig intelligens og manuell kontroll i lang tid fremover. Derfor begynte vi i 2006 også å få utført regnskapstjenester i Colombo på Sri Lanka, og i 2010 etablerte vi oss der med eget selskap som eies 100% av Exacta AS.

ProAccount Lanka Ltd. har i dag 55 ansatte og utfører regnkapstjenester, avstemminger, utleie av Controllere, konvertering av faktura til EHF og andre formater, alt innen digital dokumenthåndtering og bygging av maler for systemene.

Les mer om Pro Account Lanka Ltd.

Adresse

Exacta AS
Dyrmyrgata 4,
3611 Kongsberg

Kontaktinformasjon

Telefon: 938 44 000
E-post: kontakt@exacta.no

Vårt nettsted bruker cookies. Ved å fortsette å bruke siden samtykker du til dette. Les mer om vår cookiebruk her.