Exacta-gruppen kjøper Heiene Regnskap AS

Nå blir Oslo-baserte Heiene regnskap AS en del av Exacta-gruppen. Det velrennomerte regnskapsbyrået skal fortsatt være et eget selskap med de samme dyktige ansatte, forteller nestleder i Exacta AS, Hans Stenerud, som overtar rollen som daglig leder i Heiene Regnskap AS.

Autorisert regnskapsfører og nestleder i Exacta AS, overtar rollen som daglig leder i Heiene Regnskap AS

– Heiene Regnskap AS vil fortsette som eget selskap med de samme ansatte og de samme gode relasjonene som før, forteller Stenerud. I tillegg vil Exacta AS, som har et sterkt fagmiljø innen regnskap, analyse og økonomirådgivning, bidra aktivt med faglig kompetanse og ressurser inn mot Heiene Regnskaps kunder og ansatte.

Skal bygge videre på Heienes gode verdier
– Vi skal satse på de ansatte, og ser fram til å bygge videre på de gode verdiene til Heiene Regnskap AS og deres kundeforhold.

Har du spørsmål i forbindelse med overtakelsen, er det bare å ta kontakt, avslutter Hans Stenerud.

Hans Stenerud

DAGLIG LEDER - HEIENE REGNSKAP AS
Autorisert Regnskapsfører
E-post: hans.stenerud@exacta.no
Telefon: +47 958 11 647

Om Exacta

Exacta AS er et økonomi- og regnskapsbyrå med hovedkontor i Kongsberg og avdelingskontor i Oslo.

Exacta AS har datterselskaper i Danmark, Sri Lanka og samarbeidspartner i Sverige. Selskapet har 24 ansatte fordelt i Kongsberg og Oslo. Gruppen har totalt 41 ansatte i Norge og 65 ansatte utenfor Norge.

Exacta AS ligger langt fremme i utviklingen av nye digitale løsninger både internt i egne selskaper og for våre kunder. Exacta AS søker hele tiden å være i front av utviklingen.