Regnskap & årsoppgjør

Våre regnskapsbyråer hjelper kunder i hele Norden

​Gjennom Exacta Services AS i Norge og ProAccount ApS i Danmark samt strategiske samarbeidspartnere i Sverige og Finland, betjener våre selskaper regnskapskunder over hele Norden.

Det overordnede målet for Exacta Services AS og ProAccount ApS er å kombinere det beste innen teknologi og menneskelig kompetanse for å bidra til de beste løsningene for kundene. Siden 90-tallet har selskapet derfor jobbet aktivt med utvikling av teknologien i regnskapsbransjen. Gjennom smarte digitale løsninger, solid fagkompetanse og god personlig service, skal kundene oppleve høy faglig trygghet og fleksibilitet med tilgang til alle bilag, regnskap, logistikk og lønnsdata til alle tider av døgnet, uansett hvor de befinner seg.

 
Exacta Services AS

Exacta Services er et fullservice regnskapsbyrå med meget solid fagkompetanse. Selskapet har egne team med autoriserte regnskapsførere, egen lønnsavdeling med spesialkompetanse på sitt fagområde samt rådgivere med spesialkompetanse innen alle relevante fagområder. Selskapet tilbyr et bredt spekter av tjenester innen finans og regnskap, forretningsutviklingstjenester, dokumentflyt, EHF og ASP-tjenester, programvareutvikling og egne produserte løsninger.

Exacta Services har hovedkontor i Kongsberg og avdelingskontor i Oslo. Selskapet samarbeider også tett med søsterselskapet ProAccount Lanka, som jobber med bokførings- og verifikasjonsoppgaver i Colombo på Sri Lanka. Gjennom søsterbedriften Bedriftsplassen AS kan Exacta Services også levere tjenester som kurs, foredrag og rådgivning innen forretningsutvikling, ledercoaching, salg og markedsføring.

I dag har Exacta Services mer enn 650 kunder, og beregner og rapporterer hver måned over 3500 lønninger for bedrifter innen mange bransjer og i alle størrelser – fra enmannsbedrifter til store selskaper.

Les mer om Exacta Services AS
 
ProAccount ApS

ProAccount ApS er den danske delen av Exactra Services AS med hovedkontor i København. Selskapet ble etablert i 2005 og er en erfaren og kompetent regnskapspartner for bedrifter som har behov for regnskapstjenester i Danmark.

Gjennom Exacta-systemet har ProAccount ApS et sterkt nettverk i Norden og kan bistå bedrifter med alle typer regnskapstjenester. Byrået har en stab av høyt kvalifiserte regnskapsførere og utdannede revisorer som kan bistå bedrifter med praktisk talt alt innen bokføring, regnskap, budsjettering, lønnsadministrasjon, mva. etc.

Les mer om Pro Account ApS

Adresse

Exacta AS
Dyrmyrgata 4,
3611 Kongsberg

Kontaktinformasjon

Telefon: 938 44 000
E-post: kontakt@exacta.no

Vårt nettsted bruker cookies. Ved å fortsette å bruke siden samtykker du til dette. Les mer om vår cookiebruk her.