Ledige stillinger Exacta AS:

Autorisert regnskapsfører

Exacta AS søker autorisert regnskapsfører. Hos oss vil du få en viktig rolle som kunderådgiver og sparringspartner for egne kunder.

Erfaren regnskapsfører i Kongsberg

Exacta AS søker en regnskapsfører med erfaring fra regnskapsbyrå, og som er vant til å arbeide selvstendig med egne kunder fra A-Å. Du vil få stor frihet til å påvirke og planlegge din egen arbeidshverdag.

Nyutdannet regnskapsfører

Exacta AS søker nyutdannet regnskapsfører som kun trenger praksis for å bli Autorisert Regnskapsfører. Du får full opplæring slik at du blir Autorisert Regnskapsfører

Erfaren lønnskonsulent i Kongsberg

Exacta Lønn & HR er en spesialavdeling i Exacta AS som holder til i Kongsberg og bistår kunder over hele Norge. Nå trenger vi en lønnskonsulent til på Kongsberg med relevant erfaring og/eller utdanning.

Om Exacta AS

Exacta AS er et økonomi- og regnskapsbyrå med hovedkontor i Kongsberg og avdelingskontor i Oslo.

Exacta AS har datterselskaper i Danmark, Sri Lanka og samarbeidspartner i Sverige. Selskapet har 24 ansatte fordelt i Kongsberg og Oslo.
Gruppen har totalt 41 ansatte i Norge og 65 ansatte utenfor Norge.

Exacta AS ligger langt fremme i utviklingen av nye digitale løsninger både internt i egne selskaper og for våre kunder. Exacta AS søker hele tiden å være i front av utviklingen.