Ledige stillinger Exacta AS:

Statsautorisert regnskapsfører med erfaring fra næringseiendom og sameier

Exacta AS har de siste årene bygget opp en betydelig kundeportefølje innen næringseiendom og eierseksjonssameier som vi tar oss av administrasjon, regnskap og økonomistyring for. Nå ønsker vi å utvide vår satsing innenfor området ved å opprette en egen avdeling.

Nyutdannet regnskapsfører Kongsberg

Exacta AS vil gjerne ansette flere nyutdannete regnskapsfører som er ferdig med minimum 3-årig Bachelorutdanning innen regnskap, og kun trenger praksis for å bli Statsautorisert Regnskapsfører.

Erfaren regnskapsfører i Kongsberg

Exacta AS søker en regnskapsfører med erfaring fra regnskapsbyrå, og som er vant til å arbeide selvstendig med egne kunder fra A-Å. Du vil få stor frihet til å påvirke og planlegge din egen arbeidshverdag.

Statsautorisert regnskapsfører Kongsberg

Exacta AS søker autorisert regnskapsfører. Hos oss vil du få en viktig rolle som kunderådgiver og sparringspartner for egne kunder.

Erfaren lønnskonsulent i Kongsberg

Exacta Lønn & HR er en spesialavdeling i Exacta AS som holder til i Kongsberg og bistår kunder over hele Norge. Nå trenger vi en lønnskonsulent til på Kongsberg med relevant erfaring og/eller utdanning.

Om Exacta AS

Exacta AS er et økonomi- og regnskapsbyrå med hovedkontor i Kongsberg og avdelingskontor i Oslo.

Exacta AS inngår i perpetua-konsernet som har datterselskaper i Danmark, Sri Lanka og samarbeidspartner i Sverige. Selskapet har 25 ansatte fordelt i Kongsberg og Oslo.
perpetua, Exacta’s eiere, har totalt 50 ansatte i Norge og Danmark, samt rundt 90 ansatte utenfor Norge.

Exacta AS ligger langt fremme i utviklingen av nye digitale løsninger både internt i egne selskaper og for våre kunder. Exacta AS søker hele tiden å være i front av utviklingen.